bir süre bakardım galiba sonra kuruma verirdim, evli olsak sahiplenebilirdik belki eşimle ama bekar kızım daha kendime bakamıyom bebeğe yazık olur aöslsösşdöşdödl
tabi ki bakmak isterdim ama kimliğe ihtiyacı olacak ve ben evli olamadığım için evlatlık da alamam doğum belgem falan da olmadığı için büyük ihtimal yetiştirme yurduna verirdim mecburen.
Hayır, yetkili makamları bilgilendiririm, sırf bencil ve kafasız birileri umursamadan düzüşüp p.ç dünyaya getirdiler diye bunun derdi bana düşmez, üremek bir maharetse hayvanlarda da var o özellik, eğer ilgilenmiyeceksen aklını kullanıp ürememektir insana yakışan.
hayır.. cunku bunu basaramazdım ne kadar cok ıstesemde.. cocuk emek ıster fedakarlık ıster vakıt ıster saglam sınır yapısı ıster bebek sevıyor olmamız ona bakma hakkı vermez! o sorumlulugu tasıyamam elın bebesı ıcın.. cunku yerı gelır el oldugunu hatırlayabılırım! en azından kadın olmalıydım :)
Dogurup dogurup atıyor hatta öldürüyor vahçice6anneler bakarım tabi kendi çocıgum gbi büyütürüm. Rahat müşteri ilişkiler yasamak için öldürüyor6anneler çocuklarını birde babası6parasız para kopartamıycak biri ise çok vahşi ler
Bakmak sorun değil ama ilk yapacağım şey yetkililere haber verip, gerçek ailesinin bulunmasıdır. Kimse kimsesizliği haketmez. Bırakanın da bıraktıranın da vardır bir açıklaması.
0|0
0|0
azelcan | Çocuk & Ebeveyn konusunda 276 görüş paylaştı.
Master
5 ay
Bu günümü biliyorsam, "ne gadan de şanslıymışım" demiye bilirim. Sanırım galiba, belki de iyiki derim, bakanların insanlığına. Ah bu terk edilmek zor ama şans da olur kimisine.
Yok bakmazdım götürüp teslim ederdim coxuklarla aram pek yok
1|0
0|0
Gizli Üye
5 ay
Alır önce eve götürür sonra da polise teslim ederdim.
1|0
0|0
majestetuncay | Çocuk & Ebeveyn konusunda 3b görüş paylaştı.
Master
5 ay
hayır bakamam.. çünkü bir bebeğe bakabilecek bir hayat yaşamıyorum..
1|0
0|0
Gizli Üye
5 ay
Götürür yetimhaneye sokakta buldugumu söylerdim devlet benden daha iyi bakar
1|0
0|0
Görüş sahibi
5 ay
Ki söylede bisey war sen ona öz evladin gbi bakar buyutursunde o bunu bilirmi? insanin öz evladi bile ailesinin burnundan getiriyor , sunu anladim cok yakinin haricindeki insanlarla birakin iyiligi diyalog bile kurmicaksin insanlar cok nankör olmus
En İyi Erkek Görüşü