4 tane evladım var. Daha doğrusu iki tane ikizlerim var. İkinci hamileliğimde ikiz ve son zamanlardayım artık. Yetişemiyorum haliyle benim ailem çok uzakta eşimin annesini de maalesef kaybettik. Tek çare bakıcı gibi ama korkuyorum virüsten çocuklar kapar diye. Bir tane oğlumda astım var. Risli olur mu? Ne yapabilirim bu durumda?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
38İnşallah olur, 😊
Ne yapabilirim size
Sizce*
Toplu taşıma kullanmayacak uzaklıkta, kurallara özen gösterdiğine emin olduğun birini bulmak riski azaltacaktır.
Sağolun teşekkür ederim
Maalesef bizde kalamaz
O zaman riske girmeyin derim. tamam siz de haklısınız yardıma çok ihtiyacınız var ama bu illetin hiç şakası yok. Eve girince her şey alt üst oluyo
Evet çocuklar için inanılmaz korkuyorum
Hepimiz için büyük risk ama ilk akla çocuklar geliyo di mi. Neden yatılı bir bakıcı olamaz peki?
Evde yer yok ki. Çok kalabalığız çocuklar da yolda az kaldı.
Anladım. Nerde yaşıyosunuz şehrinizde hastalık az seviyedeyse yakın çevrenizden yürüyüş mesafedinde biri olabilir belki
Sağolun teşekkür ederim 😊
Maalesef vaka sayısı oldukça fazla
Yakın çevrenizden yani binanız olur ve yahut etrafinizdan bulmaya çalışın ulaşım aracı kullanarak gelecek kişiler daha fazla riskli olur. Sonucta para vereceksiniz ihtiyacı olan hijyenine guvendiginiz bir komsunuzda olabilir çok dışarıya çıkmayan kişilerle temas kurmayan biri ama şu zamanda oldukça zor umarım sağlıklı büyür cocuklariniz