Sever ama sevmekle çocuğunu hayata sağlam tutunsun diye yaptığı fedakarlıklar ve vazgeçtiği şeyler aynı değildir. Bir kere çocuğunu seven bir anne baba çocuğunu iyi eğitim vermesi gerekir. Ve hayat şartları gün geçerek kötüleştiği için ona 18 yaşında öğretmeye başlaması gerekir. Yoksa ilerde çocuk ilerde çok sıkıntı çeker maddi ve manevi olarak. Bazen bir annenin ve babanın bir çocuğa yaptırımı ya da davranışı o çocuğun tecrübe etmemiş bir şeye hazırladığıdır. Ve buna mecburdur ve yapmak zorundadır. Anneler ve babalar ölümsüz değiller ama çocuğununda ölmeden iyi yerlere gelmesi için herşeyi yaptıklarından emin olmak isterler. Bunu çocuk bazen anlayamayabilir çünkü hayat tecrübesi yoktur ya da hayat onun için yeni başlıyordur. Bir anne ve baba çocuğuna sevdiğini söylemek zorunda değildir yaptıkları ile göstermeyide seçerler. Evet her anne baba aynı değildir çocuğunuda sevmeyebilir ama o çocuk ilerde çok büyük sorunlarla karşılaşırsa sorumlusu yine anne ve babadır.
yok beni sevmezler. Annem ben doğduktan sonra beni dereye atmış öleyim diye. Ama anne karnında zaten yüzmeyi öğrendiğim için sorun olmadı. Ölmediğimi öğrenen babam peşime düştü. Yıllarca bir çok kez suikaste uğradım. Babam tarafından! Beni toplamda 17 kere zehirlediler, 23 kere bıçakladılar ve sayısız kez vurdular. Ama inadına yaşadım.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş