Bugün oğlumun doğum günü 🥳🥳Daha iyi bir birey olarak yetiştirmek için neler yapabilirim?
7
7
Görüşünü yaz
En İyi Erkek Görüşü
joeblack18 | Çocuk & Ebeveyn konusunda 290 görüş paylaştı.
Master
5 ay
Doğum günü kutlu olsun aslanın.. Eğitim odaklı olman, kesinlike 1 dil öğretmen şart. Artık devir öyle bir devir ki okusan da bir yerlere pek gelemiyorsun tabi istisnalar var ama hayatı garanti altına almanın esasiyeti bence her zaman 1 dil daha öğrenmek. Artık mekteb eğitimi insanları bir yere kadar getiriyor. Gerek kurslar, gerek özel dersler ile çocuğa iyi bir yatırım yapmalısın. Elektronik cihazlardan uzak durup, kitaplar da yönlendirirsen çok çok iyi olur.
1|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Soran
5 ay
Teşekkür ederiz evet çok haklısın hepsine elimden geldiğince dikkat edeceğim.
🌼 Öncelikle yeni yaşı sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum. Daha iyi bir birey olması sizlerin elinde olan bir şey. Sizler çocuğunuza kattığınız değerler sayesinde kararlarından emin olan birey haline gelecektir. Doğruları ve yanlışı öğreterek, hataları olsa bile sevgi ile yaklaşarak doğru yolu göstermek "Özgüven" kazandırır. Ne kadar ebeveynler çocuklarının yanlışları karşısında kızıyorsa, aslında o kadar çok çocuklarını kendilerinden uzaklaştırarak toplumda özgüvensiz birey olarak görünülüyor. Sevginizi ve șefkatinizi eksik etmeyin. Her şeyin ilacı sevgi...
Maşallah kanka ne çabuk büyüyor 🤗 kocaman oldu yaa. Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin. Benim fikrimce çocuklarımızı eğitmeden önce kendimizi eğitmemiz lazım, bizim her hareketimiz kaydedip biraz büyüyünce de yapıyorlar. İyi bir birey olmaları için iyi bir birey olmamız lazım. Asıl zor olan bence bu.
1|0
0|0
Soran
5 ay
Kesinlikle canım... Aynen çabuk büyüyorlar 😏😊😊
ironikyobaz | Çocuk & Ebeveyn konusunda 160 görüş paylaştı.
Bilge
5 ay
Nice sağlıklı yaşları olsun. Önce siz mutlu olun ki mutlu bir birey yetiştirin. Verebileceğiniz en kıymetli şey sevginiz , onu koşulsuz her ne olursa olsun seveceğinizi hissettirin.
En İyi Erkek Görüşü