Kawasaki_Ninja | Çocuk & Ebeveyn konusunda 111 görüş paylaştı.
Master
6 ay
Bu işi bir doktor yönünden birde karı koca yönünden ele almak gerekir. Doktora sıkıntı çıkarıp Doğumu riske atma söz konusu olacaksa doktor izin vermeyebilir. Kadın kocasına o şekilde görünmek istemezse (istemeyen çok olur) girmemelidir. Birde karısının ve çocuğun kıymetini bilmeyen erkek mutlaka çekilen o acıyı görmeli. Bu arada kolay bir Doğum için mutlaka özellikle son aylarda bol bol yürüyüş yapılmalı ama hamilelik döneminde spor yapmak ve hurma tüketmek doğumu kolaylaştırıyor.
Bazi erkekler doğum esnasında tiksinir hem doğuma girdikten sonra ne olacağı belli değil her an bir komplikasyon gelişebilir birde orda baba ile mi uğraşsınlar 😂
Ben doğuma girerken eşim ağlamıstı onu doğumhanede düşünemiyorum😂😂 büyük olasılıka bayılırdı. Kızkardeşim yurtdışında yaptı doğumlarını eşide kameraya kayd etmiş😂😂 kızkardeşim çok naif bir kadin ama doğumda eşine bir sürü saydirmiş😂😂
canselcanım | Çocuk & Ebeveyn konusunda 660 görüş paylaştı.
Master
6 ay
Babaların tercihi tabii ki, eşim kızımızın doğumunda vardı ve o gün iyi ki doğuma girmişim der, kendisine tecrübe olarak almış o anları. Bu sebeple doğum sonrasında da baya desteği olmuştu bana, farkındalık yarattı onda belki de :)
Beni öyle görmesini istemeyebilirim ama eğer ne çektiğimi anlamayacak bir adamsa gel de gör halimi diyerek yanımda da isteyebilirim :D destek için ise eşimden çok annemi isterim sanırım.. yaşayan bilir...
1|0
0|0
Alaçatı_mavisi | Çocuk & Ebeveyn konusunda 85 görüş paylaştı.
Guru
6 ay
İki dogum şeklinde de zaten birşey görmüyorlar normal dogumda sancıyı odada çekiyorsun dogumhane de sadece bebegi goruyorlar bence cesareti olan girebilir
Benim de doğumuma 3 hafta kaldı. Bence doğumhane de eşim de yanımda olmalı. Bana destek olmalı ama hastanelerde virüsten dolayı doğumhaneye birini almıyolarmış diye duydum
En İyi Erkek Görüşü