Evinizde çamaşır kurutma makinesi var mı? Nasıl mutlaka alınmalı mı sizce?
4
3
Görüşünü yaz
Kapat
En İyi Kız Görüşleri
saskinomayra | Alışveriş & Hediyeler konusunda 243 görüş paylaştı.
Master
+1 yıl
çamaşır kurutma makinesi ile çamaşır makinesi üst üste konulup sabitleniyor, böyle bir model almanızı öneririm. çamaşır kurutma makinesinde sınıf önemli. benimki c sınıfıydı çok elektrik yakıyordu ve de hemen makineden çıkartmazsanız kırış kırış oluyordu. ben bir sene kullandım sonra çamaşır asmak daha cazip geldi o derece bunaldım makineden. Arçelik markaydı. hem çamaşır yıkama hem kurutma özelliği bir arada olanlar daha dayanıksız oluyormuş, tavsiye etmiyorlardı bize. asmak için müsait yeriniz yoksa kurutma makinesi alın ve çamaşır makinesi ile üst üste koyarak servise sabitletin. hayırlısı olsun
sakın almayın derim, bizim evde var ve kullanmıyoruz. sebebi de kıyafetleri kurutma esnasında çok fazla savuruyor ve kıyafetlerin yıpranmasına ve solmasına sebep oluyor. belki ancak battaniye nevresim takımı gibi şeyler atılabilir içine büyük alınırsa. ama kıyafetleri soldurduğundan dediğim gibi gereksiz bence alınması.
Şu an bizzat yaşadığım bir soruna parmak basmışsınız. Kurutma makinesi almak istiyorum. Çamaşır asmak gibi saçma sapan bir işle uğraşmak istemiyorum. Fakat diğer taraftan özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar bilirler ki evlerimizin banyoları hep ufacık. Çamaşır makinesinin yanında ikinci bir makineye yer yok. Geçen gün baktım çamaşır makinelerine. Muhtemelen LG'nin birmodeli var; hem çamaşır makinesi hem kurutma makinesi. Onu alacağım. Biraz külfetli olacak ama en ideal çözüm bu galiba.
evet kullandık ama kesinlikle gereksiz birşey neden dersen kurutma makinesinde kurutsan bile nemli kalıyor çok az mecbur yine serip havalandırmak zorunda kalıyorsun yani aynı hesaba geliyor hatta 2 iş çıkıyor sana
0|0
0|0
mihribann1 | Alışveriş & Hediyeler konusunda 120 görüş paylaştı.
En İyi Kız Görüşleri