Yeşillikleri doğramadan önce sirkeli suda bekletir misiniz veya yumurtaları kırmadan önce yıkar mısınız?

- Yeşillikleri bekletmem çünkü sirkenin sadece zararlı bakterileri değil vücut için yararlı olanları yok ettiğini de öğrendim. Yumurtaları ilk aldığımda yıkarım dolaba öyle dizerim kullanmadan önce tekrar yıkarım.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Çok çamurlu olunca annem 3 kere ayrı suda bekletiyor sonra teker teker tekrar yıkıyoruz böyle yaparak bugüne kadar ne taş problemimiz oldu ne de yediğimiz yeşillikteki bakteriden gelen bir bağırsak problemimiz oldu. Yumurtayla ilgili dediğin şeyi bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim.
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Soran+1 yıl
Yok ben o kadar uğraşmıyorum normal yıkıyorum işte.. çok çamurluysa eğer yeşillik içime sinmiyor gerçekten sirkeli suda bekletmeden yiyesim gelmiyor, yararlı bakteri de ölürse ölsün, her zaman yemiyorum zaten, her zaman da çamurlu olmuyor. Bizim hocamız demişti yumurtayı yıkayarak dolaba koymayın bozulur diye..
- Yapmıyorum uğraşılacak şey değil.
Özen ister bu durum benimse vaktim yok.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
- Hahahahha :D güldürdün ya yumurtayı kırmadan neden yıkiyim :D işte sonra neden türkler gelişmiyor :D0|00|0Görüş hala geçerli mi?
- Normal olan bu zaten0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33- İkisini de yapmam sapasağlamım. Eğer bunları yapan titiz insan gibi yaşasaydım değdiğim kapılara yürüdüğüm yollara da dikkat etmem lazımdı hastalık ve mikrop her yerde.
O değil de, yumurtaları neden yıkıyoruz? Kabuk mu yiyoruz yoksa?1|01|0sen şimdi nefes alıyorsun ya alma. Maazallah hasta birinin nefesi karışır falan aman aman
AHhahahaha senin gibi zekası olmayanlar da yumurtayı yıkar yeşillikleri sirkede beklemekle uğraşır anca zaten
zaman değerlidir kuzum iyi bakÇok şükür yemeklerim gayet temiz ve sağlıklıdır, kendim yaparım. Sırf yumurtayı yıkamadığım için bana solucan da ye diyebiliyorsan psikolojik bir rahatsızlığın vardır.
- Soran+1 yıl
solucan yeşilliklerden çıkabiliyor, ayrıca üstünde toprak dolu oluyor ve aralarında bazı böceklerin yumurtaları kalabiliyor, onlar da bağırsak solucanına dönüşüyor. Bilmiyorsan öğren. Ben sana solucanları kurtları ye derken orda, dikkat etmezsen bunları yiyebilirsin demek istedim ama türkçen olsaydı orda ne demek istediğimi anlardın. Neyse senin gibi kıt ergenlerle uğraşamayacağım.
kıt ve ergen ha?
Kusura bakma üslubun çok sert ne dediğin anlaşılmıyor. Üstte yazan arkadaşın dediği gibi ben de şizofren olduğun kanaatindeyim.
Psikolog şart.Senin gibi gününü yumurta yıkamakla geçiren bir ev hanımı olmaktansa ergen olmayı tercih ederim hehehe
e kafa bir tek yumurta yıkamaya çalışıyor kızcağız ne yapsın :(ha laf arasında reklamını da yap.
Sana tavsiyem OKB hastalığını bir araştırman. Şimdi ben tertemiz yemeklerimden yemeye gidiyorum.sana kısaca psikoloğa gitmeni öneriyorum gerçekten. ve yemek yiyeceğim bundan sonra yazdıklarını göremeyebilirim hadi bye.
- Yeşillikleri suda bekletirim sirkeli suda degil. Yumurtaları aldığım gün yıkarım hepsini 😊0|01|0
Bazen toprak kalıyor arasında oyüzden önce bekletip yıkaması en sağlıklısı aslında
Sen anlamıyorsun! Ayrıca sana laf yetiştirmekten bıktım soru sordun cevap verdim negatif olma böyle !! Ben böyle yapıyorum !!! Gece gece dert oldu yeşillik yaaaa
- ))))))))))))))) Bırakın vücudunuza, az mikrop girsin. Bişey olmaz. Hiç işim olmaz, o işlerle.0|00|0
- Yeşillikleri sirkeli suda bekletmem ama yumurtaları yıkarım.0|00|0
- Yumurtalari hiç yikamadim :)0|00|0
Yok atmiyorum. Dolapta öyle duruyorlar. Sonra ev halkindan baska birileri kullaniyor. Yikiyorlar mi bilmiyorum ama :)
- Yumurtayi yikamak ne alaka0|01|0
Tamamda simdi direkt tavuktan almadiğimiz icin zaten temiz geliyo ne gerek var ki dışını yani yumurtanın kabuğunu zaten atiyosun yemiyosun ki
Detaylı bilgi
En İyi Kız Görüşleri