Arkadaşlar sevgilim için bu hediyyeleri almayı düşdündüm. arabaları aşırı sever , bi de eminem hayranı. Maket arabayı aldım ama tablo kalite olarak iyi mi olur kötü mü olur emin OlamadımGörselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...
Semih4500 | Alışveriş & Hediyeler konusunda 53 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Arabayı aliyorsunda ne kadar yakıyor? Halıda hizli gidiyor mu? Onlarda önemli 😅 sanki erkek arkadaşın 5 yaşında mi ne arabası oldu olacak ben10'li suluk al sallaya sallaya gitsin 😂
Eminem seviyorsa eminem tablo olabilir ama erkekler hediyenin ne olduğuna pek takılmaz ancak eminem hayraniysa internette eminem tshirtleri var onları da düşünebilirsin...
onur26vw | Alışveriş & Hediyeler konusunda 495 görüş paylaştı.
Master
4 ay
Tablolar güzel. Görseldeki arabanın RC uzaktan kumandalı olanından alabilirsin. Türkiye'de en az 200-250 liradan başlıyor. yurt dışı fiyatlarını bilmiyorum, en az 30-35€ civarındadır.
Tabloların kalitesi nasıl olur pek emin değilim ya😭Arabayı aldım amma kumandalı değil😔
Ahmettt555 | Alışveriş & Hediyeler konusunda 128 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
En güzel hediye sevdiğin insandan gelen hediyedir bence bu hediyelerde oldukça güzel zaten yani beğeneceğini düşünüyorum hem hediyeler güzel olduğu için hem de o hediyeler senden geldiği için.
O zaman arabadan vazgeç bence cidden şu resimdekini vereceksen. Hava soğuk zaten bı tane kazak al olsun bitsin. Erkek dediğin zaten hediyeye takılmaz öyle. Hatta pastayı sen yap hediye almana bile gerek kalmaz.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş