Alışveriş & Hediyeler En son beğendiğiniz bir ürün sizin olsaydı bu ne olurdu? ShoppingColic Fenomen Takip Et FacebookTwitter 10 En son beğendiğin ürün senin olacak olsaydı bu ne olurdu? Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter En son beğendiğiniz bir ürün sizin olsaydı bu ne olurdu? 76 Görüşünü yaz
girl_said Yoda 7 ay les paul gitar beğenmiştim fenderin o benim olsun. bi 50 60 binlira vardı sanırım. iyi ki hayaller bedava ve vergisi de yok... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
onur26vw | Alışveriş & Hediyeler konusunda 504 görüş paylaştı. Master 5 ay Orta kasa Renault 9 Broadway veya Openair'li Renault Twingo Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Betbetsss Xper 6 7 ay Apple Watch olurdu. olmaz ama bir saate bu parayı vermem.mi band 6 alacağım. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla ShoppingColic 7 ay Apple Watch daha kaba duruyor. Mi band güzel bende 5 var baya hoş memnunum :) Yorumla Betbetsss 7 ay Ben de fiyat performans olarak baktım ve mi band daha mantıklı geldi. Teşekkür ederim 😊 Yorumla
everkeğii | Alışveriş & Hediyeler konusunda 100 görüş paylaştı. Guru 7 ay Yeni çıkan katlanan telefon var ya işte onu Çok beğendim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla ShoppingColic 7 ay ayyy evet çok iyi oda ama bozulurmuş gibi geliyor bana nedense :) Yorumla everkeğii 7 ay Yok be bozulmaz tam hayalimdeki telefon 😋 Yorumla
yeşilseverdeli | Alışveriş & Hediyeler konusunda 97 görüş paylaştı. Yoda 7 ay Kitap en son kitap beğendim alınacaklar listesine ekledim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla ShoppingColic 7 ay Çok pahalı oldu kitaplar okuyamaz hale geldik cidden Yorumla yeşilseverdeli 7 ay Evet o yüzden indirim kovalıyorum sürekli Yorumla
Neptune_ Bilge 7 ay En son beğendiğim şeyi zaten satın aldım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla ShoppingColic 7 ay neydi kii Yorumla
Demir666 | Alışveriş & Hediyeler konusunda 96 görüş paylaştı. Yoda 7 ay Mercedes G kasa araba Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla ShoppingColic 7 ay ayy ne güzel olurdu :) Yorumla Demir666 7 ay Demi ama Yorumla
Apple-Crow Xper 7 7 ay Loccitane , ımmortele dıvıne serum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla ShoppingColic 7 ay Ayyy en son 1.500 liraydı :) Yorumla Apple-Crow 7 ay Ne uygun fiyatlı kaldı ki :) Yorumla
Zeyñepsis Yoda 7 ay vintage sırt çantası Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla ShoppingColic 7 ay ayy bende bende :) Yorumla Zeyñepsis 7 ay kendime alacak parayı bulursam sana da tamam 🥲 öğrencilik çk zor apla Yorumla
DailyGuestt Xper 2 7 ay Robot süpürge. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla ShoppingColic 7 ay Hangi markanın bakıyorsun? Yorumla DailyGuestt 7 ay Xiaomi modelleri ilgimi çekiyor, hem telefon olarakta aynı markayı kullanıyorum Yorumla
CansuCukur37 Xper 2 7 ay Crop Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla ShoppingColic 7 ay penti de çok güzel var bir göz at istersen :) Yorumla CansuCukur37 7 ay Teşekkürler ☺ Yorumla
ViskimsiNotalar Xper 2 7 ay Gömlek Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla ShoppingColic 7 ay Hangi markaa Yorumla ViskimsiNotalar 7 ay Alacaksan link atayım Yorumla
Gizli Üye 7 ay Togg araba Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla ShoppingColic 7 ay oda iyi :) Görüş sahibi 7 ay Kem gözlü değilim ama keşke benim olsa 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67les paul gitar beğenmiştim fenderin o benim olsun. bi 50 60 binlira vardı sanırım. iyi ki hayaller bedava ve vergisi de yok...
Orta kasa Renault 9 Broadway veya Openair'li Renault Twingo
Apple Watch olurdu.
olmaz ama bir saate bu parayı vermem.
mi band 6 alacağım.
Apple Watch daha kaba duruyor. Mi band güzel bende 5 var baya hoş memnunum :)
Ben de fiyat performans olarak baktım ve mi band daha mantıklı geldi. Teşekkür ederim 😊
Yeni çıkan katlanan telefon var ya işte onu Çok beğendim
ayyy evet çok iyi oda ama bozulurmuş gibi geliyor bana nedense :)
Yok be bozulmaz tam hayalimdeki telefon 😋
Kitap en son kitap beğendim alınacaklar listesine ekledim
Çok pahalı oldu kitaplar okuyamaz hale geldik cidden
Evet o yüzden indirim kovalıyorum sürekli
En son beğendiğim şeyi zaten satın aldım
neydi kii
Mercedes G kasa araba
ayy ne güzel olurdu :)
Demi ama
Loccitane , ımmortele dıvıne serum
Ayyy en son 1.500 liraydı :)
Ne uygun fiyatlı kaldı ki :)
vintage sırt çantası
ayy bende bende :)
kendime alacak parayı bulursam sana da tamam 🥲 öğrencilik çk zor apla
Robot süpürge.
Hangi markanın bakıyorsun?
Xiaomi modelleri ilgimi çekiyor, hem telefon olarakta aynı markayı kullanıyorum
Crop
penti de çok güzel var bir göz at istersen :)
Teşekkürler ☺
Gömlek
Hangi markaa
Alacaksan link atayım
Togg araba
oda iyi :)
Kem gözlü değilim ama keşke benim olsa 😂