niceness | Alışveriş & Hediyeler konusunda 178 görüş paylaştı.
Master
4 ay
Yapmam. Başkalarının giydiği kıyafetleri giyemem. Çevremde bile seçili kişilerin kıyafetini giymiş biriyim. Kuzenim, arkadaşım falan. Tanımadığım birinin kıyafetleri söz konusu olduğunda aşırı hassas oluyorum.
Enerji denen bir şey vardır. Nasıl ki başkasının ayakkabısını giydiğimizde ayakkabı küsüyorsa, kıyafette de buna benzer bir şey vardır. Daha önce onu giyen kişinin enerjisi kalır üzerinde ve sonraki giyene geçer. O yüzden ikinci el almam hiçbir şeyi.
BiBusesin | Alışveriş & Hediyeler konusunda 760 görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Öf hep bi benden soru almalar öf öf hdjdjd😂😂
Yapmam
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
5 Kişi
Gizli Üye
4 ay
Dusunsene kadın veya adam sana sattığı ı gonlek veya elbıse ıle sevgılısı ıle saatlerce opsutu belkı sevglısı aktırdı o elbıseye yıksa da sonucta yapıldı yanı sahıt oldu o elbıse hem başkasının gtune değen şey skntı anca yakın tanıdığım olrss bedava verirse 2. El kıyafetını alıorum
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
DorothyBabe | Alışveriş & Hediyeler konusunda 140 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
İki seçeneğin de evet olması çok özel ajfjsjdjwj yapmadım ama yaparım
BuOlsa | Alışveriş & Hediyeler konusunda 350 görüş paylaştı.
Master
4 ay
O ikinci El alis verisler buralarda baya markali kiyafetlerde mantikli oluyor bende ayakkabi haric kiyafete cok markaya önem vermiyorum ve ayakkabida ikinci El almiyorum ama cocuklara kitaplar ve oyuncaklar hem aliyoruz hemde satiyorum
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
AşkıÖldürmek | Alışveriş & Hediyeler konusunda 115 görüş paylaştı.
Master
4 ay
İkinci evet i hayır olaraktan görüp işaretliyorlar🤣 Letgo dan satım da alım da yaptım. Hep etiketli ürünlerdi
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
flaneurx | Alışveriş & Hediyeler konusunda 419 görüş paylaştı.
Master
4 ay
Hayir kimsenin tenine değdiği birseyi giyemem, yeni aldığım kıyafeti bile birileri denemistir diye yıkamadan kullanmam
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
FloraBacchus | Alışveriş & Hediyeler konusunda 209 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Zorla aldıracaksın bize anlaşıldı 😅 Daha önce hiç almadım, hoşuma giderse alırım, kullanımına bağlı.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yâvheheeya | Alışveriş & Hediyeler konusunda 221 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Hic yapmadim ama bu asla yapmayacagim anlamina gelmez
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
54srp | Alışveriş & Hediyeler konusunda 122 görüş paylaştı.
Master
4 ay
Hayır yapamam. Hiç tanımadığım birinin kıyafetini kulanamam. 50 kere yıkasam bile içim rahat etmez.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
kimbu032 | Alışveriş & Hediyeler konusunda 54 görüş paylaştı.
Xper 7
4 ay
yaparım ben yıkayıp giyerim çok hoşuma giden kıyafetse dayanamam zaten gelmiş herşeye bir zam.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş