Alışveriş & Hediyeler Zevkine alışveriş yapmak beni savurgan mı yapar? ShoppingColic Fenomen Takip Et FacebookTwitter 11 Zevkine alışveriş yapan biri savurgan mıdır? Güncellemeler: Takip Et 11 Paylaş FacebookTwitter Zevkine alışveriş yapmak beni savurgan mı yapar? 96 Görüşünü yaz
OnlyBelongsToMe Bilge 7 ay İhtiyacın olmayan şeylere para harcıyorsan savurgan yapar. Misal bende savurgan bir insanım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Crosdresser | Alışveriş & Hediyeler konusunda 97 görüş paylaştı. Bilge 7 ay İyi geliyorsa; kendini iyileştirmenin bedeli olarak gör. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HissizProfil | Alışveriş & Hediyeler konusunda 108 görüş paylaştı. Guru 7 ay Bana da bir kaç hediye alırsan eğer savurgan yapmaz.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Nükleerteori | Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,3b görüş paylaştı. Master 7 ay Evet öyle yapar. İhtiyaç olunca alışveriş yapılır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_GAYGünlükleri_ Master 7 ay Fazla ise yapabilir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sadecehuseyın Xper 2 7 ay Hayır tabiki de zevkine düşkünsün ne güzel Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AnAlien1 | Alışveriş & Hediyeler konusunda 201 görüş paylaştı. Guru 7 ay Sürekli ise evet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
burkiidiyebilirsiniz Xper 6 7 ay Biraz öyle yapar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69İhtiyacın olmayan şeylere para harcıyorsan savurgan yapar. Misal bende savurgan bir insanım
İyi geliyorsa; kendini iyileştirmenin bedeli olarak gör.
Bana da bir kaç hediye alırsan eğer savurgan yapmaz..
Evet öyle yapar. İhtiyaç olunca alışveriş yapılır
Tabiki yapar 😇
Evet Savurgandır.
Fazla ise yapabilir
Evet
Hayır tabiki de zevkine düşkünsün ne güzel
Sürekli ise evet
Evett
Yapmaz devam et
Evet doğru tespit
Evet tabiki de
Biraz öyle yapar