Çevremdeki kişilerden hep bu cümleyi duyuyorum "kapıda ödemesi varsa güvenilir site veya uygulamadır." Peki sizce de kapıda ödeme avantajı sağlayan sayfalar güvenilir sayfalar mıdır?
Biz trendyol gıtgıdıyor amazonda e tıcaret yapıyoruz. En guvenlı alısverıs bu yazdıklarım gıbı kendını ıspat etmıs paltformlardır yanı amazon. Gıttıgıdıyor. hepsıburada. N11 . trendyol. gıbı paltformlar harıcı özellıkle ınstegram facebook gıbı yerlerde profosyonel kendınden emın fırmalar satış yapmaz.Ürün aldıgnızda herhangı bır sorun yaşadıgınız karsınızda sorunu çözecek muatabın olması gereklı. Yoksa ınstegramdan guzel bır urun aldıgını sanırsın adam kapıda ödeme yollar odersın bır acarsın ıcınden patates cıkmıs kımden hak talep edeceksın adam derkı ben ona ayakkabı yolaldım o patatesle degıstırmıs. oyuzden sıoze tavsyem asla saydıgım sıteler harıcı bır yerden asla urun almayın magdur olursunuz mutlaka
3|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
_Slash_ | Alışveriş & Hediyeler konusunda 93 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Satış sözleşmesi yaptığım her internet sitesi güvenli
Bir Buharkeyf olsun somoktürkiye olsun aliexpress ben satıcı değil maliyeciyim satış sözleşmesi yaptığın her şey Hakem Heyeti tarafından tüketici hakkını korumak amacıyla devlet desteğine alır. Ayıplı ürün veya gelmeme gibi sorunlarda Hakem Heyetine baş vurulduğu taktirde mağaza mühürlenir ya da maddi ceza uygulanır herkese parası iade edilir. Belli Başlı Sitelerden Alışveriş Yapılmalı Diye Bir Kural Yoktur.
Kapıda ödeme özellikle isim yapmamış İnstagram gibi uygulamalarda oluşturulan alışveriş sayfaları için güvenilirlik sağlıyor. Zaten mesaj atıyorsun mesela kapıda ödeme var mı diye., Yok işte ürün güvenliği bilmem ne deyip kıvırıyorsa asla alışveriş yapmıyorum. Ama kapıda ödeme var şu kadar da ilave kargo ücreti var derse tamam deyip alırım ürünü
1|0
0|0
Alaçatı_mavisi | Alışveriş & Hediyeler konusunda 134 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Kapıda ödeme de olsa odemeden once kargoyu acamiyorsn her kargo sirketi buna musade etmiyor. En son bir arkadasim kapida odeme canta aldı 100 liralik canta yerine 5 liralik bir cuzdan gondermisler koca kutuda 😀 seffaf kargo en temizi ve site yorumlari okumak bu noktada cok faydali. Ben buyuk siteden bile alisveris yapacaksam mutlaka firmayi arastiriyorum
1|0
0|0
musicalower1 | Alışveriş & Hediyeler konusunda 102 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Hayır her kapıda ödeme var diyen güvenli değil Ben bı ara bişi aldım 4lu baktım küçük bı kutu hissettim ucundan baktım 1tane ve istediğim şey değil geri verdim hemen kargocuya iade ettm okkkaaadddaaaarrr
Hayır öyle birşey yok. İnternette kapıda ödeme varsa eğer vergi ödüyordur. Bunun dışında bir anlamı yok. Kapıda ödemeyi yapıp sonra asla telefon açmayan dolandırıcılar dolu. Güvenilir sitelerdeki yorumları iyi satıcılardan alın. Trendyol, akakçe, n11, hepsiburada... En azındna iade garantisi var
1|0
0|0
nordun_gadasi | Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Ben en bilindik alışveriş sitelerinden ürün alıyorum gadası. Onlar dışında kapıda ödeme yapan sitelerden ürün almıyorum. Çünkü olası bir sorun sonucunda karşında muhatap bulamıyorsun.
En İyi Erkek Görüşleri