Ahahha özür dilerim gülmek istemiyorumda peçete olsun tuvalet kağıdı olsun hepsi ihtiyaç tabi ama belki durumu yoktur? Bence oturup iyice konulup belli bir bütçe belirleyin ona göre en önemli şeyleri alın Fuzuli bir harcama olmayan bir şeyi almamak istemesi yanlış
İşte bütçesiyle alakası yok 😂 adam dalga geciyormuş birde para ile silerim diyormuş tamamen psikolojik bir durum 😊 32 li solo 30 tl neyin bütçesinden bahsediyosun ve öyle bir bütçesi olmayan adam evlimi?
Çok ta cimri imiş kız. Olsun onuda öyle kabul et büyüklük sende kalsın
0|0
0|0
nicksizbirkız34 | Alışveriş & Hediyeler konusunda 59 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Güldürdü kusura bakma ama yanlış yani eve lazım sonuçta 😅
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Benim kide fazla su gitmesin diye sifona basmiyor deli etcek bu adam beni suyu ne icin kullancaz icmek için mi bir tek kafasini sokucam bir gün klozete o olcak
Ozaman şöyle yapın 250 tl ye 1 ayakkabı alacağına 100 tl lük alın ya da sigara içiyorsa bıraksın evde boşa yanan elektirikleri kapatın öyle tasarruf yaparsınız bide tuvalet kağıtlarının markasına göre fiyatı değişiyor
Yıl 2021 temizlik çok önemli nasıl almaz? Tuvalet kağıdı alması mecburi ! çocuklarınız var mı onlarında temizlikleri için kullanmaları gerek hepatitten tut her tür hastalığa yakalanabilirler anne babası utanacağı biri veya hiç olmadı okul öğretmeni ile görüşün anlatsın durumu zaten okullarda çocuklara eğitimini veriyorlar almaması çok saçma para meselesiyse ne iş yapıyor bu arkadaş çok merak ettim fırıncı v. b gıda işindeyse meslekten men bile edilebilir
Ek olarak o tip bi adamla çocuğun v. b yoksa vaktini harcama bas tekmeyi gitsin bugün bunu yapan yarın sana ne yapmaz ilacın birşeyin ihtiyacın olduğu zaman
Şurasıda var tabii olayın psikolojik bir problemi olabilir arkadaşı bi psikiyatriste yönlendirelim 32 li tuvalet kağıdı 32 tl yani bu kadarda büyütmesinin bir mantığı yok
Saddov | Alışveriş & Hediyeler konusunda 91 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Ne yapıyor acaba eline su alıp şap şap vuruyor mu diye düşünce geliyor aklıma..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2226Maddi olarak değil bence konu adam zamdan dolayı almıyormuş iyi okusaydın anlardın 😊
Tamam işte zaten pahalı olduğunu düşünüyor belki bütçesini aşıyordur?
İşte bütçesiyle alakası yok 😂 adam dalga geciyormuş birde para ile silerim diyormuş tamamen psikolojik bir durum 😊 32 li solo 30 tl neyin bütçesinden bahsediyosun ve öyle bir bütçesi olmayan adam evlimi?
Ek olarak o tip bi adamla çocuğun v. b yoksa vaktini harcama bas tekmeyi gitsin bugün bunu yapan yarın sana ne yapmaz ilacın birşeyin ihtiyacın olduğu zaman
Şurasıda var tabii olayın psikolojik bir problemi olabilir arkadaşı bi psikiyatriste yönlendirelim 32 li tuvalet kağıdı 32 tl yani bu kadarda büyütmesinin bir mantığı yok
Yorumunu okur okumaz kahkahayı bastım. Allah razı olsun 😂 😂
Totomuz için o kadar reklam yapılıyor ama muamele yanlış 😂
😂 😂
Fkskgkdkgkkf
Gülüyonuz ama beğenmiyonuz 😂
Unutmuşum yaşlı bir kadına bağırmaya utanmıyor musun sen 😂
Aa ben kimseye bağırmam😂 Allah'tan yaşlısınız benden güzelsiniz 😂
Senden güzel 😂
Benden gençsiniz yazmak istemiştim r
Kaç yaşındasınız?
27 diyelim sizler de 35 😂
Durbdjdbxbdudhdbjdbd akşam akşam ne güldüm buna dhdbdbdbdbdbdbdbdbdjeidnisxnsk
@Depresif__00 :D ama öyle asjldasd :D, yazınca bende bi kaç dakika güldüm asdjaslkdas
Valla sen ve bir iki kişi daha iyi yazmış cevaplar çok iyi xjdbdbdbdbd
@Depresif__00 :D gülmemek elde değil bir bakayım biraz güleyim :D ^^ Eşarp'ın güzelmiş :D
Çok teşekkür ederim annemin ama caktirmiyorum dndbdbdbxb
@Depresif__00 şş hiç çaktırma hiç :D sana çok yakışmış :D asdaskşd
Çooookk teşekkür ederim ✨🌼
@Depresif__00 Rica ederim ^^
Bu neydi ya çok güldüm. Birden bire kahkaha attım evdekiler ters ters baktı bana😂😂😂😂😂
@Azerbaijani_Girl :D ben arada gelip gülüyorum :D
Konu birde hijyen!
Şikayet edelim soruyu
Ne alaka anlamadım