Bazı ürünler ve hizmetler değerinin çok üzerinde ücretlere sunulabilir, bunda bir sakınca görmüyorum. Bir çöp kovasını 20 liraya da alırsın 20 bin liraya da, bu kişinin kendisine kalmış bir seçimdir.
Ohaa be millet iyice tozutmuş, Zaten içine işe yaramayan çöp atacaksın. Madem temalı, resimli grafikli görsel renk katan bir çöp kovası istiyosun, Git bi kova al üzerine istediğin görseli yapıştır.. Muhtemelen çöp kovasına o kadar parayı verenlere gökten elmas yağıyor...
AtomunÇekirdeği | Alışveriş & Hediyeler konusunda 730 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Çöplerim bu kadar kıymetli değil benim çöp kutumu 60 tl e almıştım galiba :) Yani çöp kutusu kendi kendine kendini boşaltmıyorsa :) bu parayı hakedecek ne yapıyor
0|0
0|0
BlueCupcake | Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Iyice abartılar ben bunu tasarımcı kardeşime versem 1 2 saatte yapacağı birşey. Bu kadar fiyatı böyle basit eşyaya koymaları saçmalık.
1|0
0|0
PiLLy_BheBek | Alışveriş & Hediyeler konusunda 124 görüş paylaştı.
Master
1 ay
%90'ı demir %10'u pirinç kaplamaymış. 12.000 nereye istiyorsalar. Markaları bu yüzden sevmiyorum sıradan aldığınız şeylerle aynı üretim olmasına rağmen yaptıkları isme tonlarca para istiyorlar. Üstelik her üretici ürününü kasıtlı olarak belli bir ömre göre üretir. Asla bu kadar para vermem.
0|1
0|0
Sinakaplan | Alışveriş & Hediyeler konusunda 162 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Yok artık daha neler diyorum🙄
Adı üstünde çöp kutusu bir özelliği dahi yok acaba üzerindekini ressam mı çizdide bu derece pahalı bilemiyorum.
Ben buna para vermem hatta üstündekileri kendim bile çizerim olur biter. 😌
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş