Annem de böyle bir işle uğraşıyor öncelikle takı mı çanta mı karar vermelisin iyi giderse ikisinden birini yine eklersin malzemeleri internetten de istanbuldaysan belli yerlerden de alabilirsin ve birde sosyal medya hesabı açarsan daha hızlı satış yaparsın
1|0
0|0
Soran
1 ay
İstanbul'da değilim internetten bildiğiniz bir site var mı acaba?
beyin siz aptal <<<<<malzemeleri nereden tedarik edebilirim<<<</// diyorsun yazalım diyoruz yer ne alaka diye cevap veriyorsun sen gibi beyinsiz 50krş luk suyu dahi satamaz
Soran
1 ay
beyefendi sadece bir soru sordum açıklamanız yeterliydi beyinsiz gibi ithamlar hoş değil ve gereksiz ben internet üzerinden tedarik bakımından sordum yoksa soruya yeri yazmasını bende bilirdim insanları dinlemeden yargılamanız hiç hoş değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
11İstanbul'da değilim internetten bildiğiniz bir site var mı acaba?
Takı için bilmiyorum ama eminönünde makrome ve çanta için bir mağaza vardı çok da uygun sipariş edebileceğiniz bulursam mutlaka yazarım
çok teşekkür ederim
yer ne alaka
beyin siz aptal <<<<<malzemeleri nereden tedarik edebilirim<<<</// diyorsun yazalım diyoruz yer ne alaka diye cevap veriyorsun sen gibi beyinsiz 50krş luk suyu dahi satamaz
beyefendi sadece bir soru sordum açıklamanız yeterliydi beyinsiz gibi ithamlar hoş değil ve gereksiz ben internet üzerinden tedarik bakımından sordum yoksa soruya yeri yazmasını bende bilirdim insanları dinlemeden yargılamanız hiç hoş değil