Alınır, sevdiğini belirtmek için. Ama pahalı şeyler yerine el emeği şeyler daha anlamlıdır. Kendin bir şey yap dışarıdan alma veya ne bileyim tatlı yap yemek yap ama sıradan değil şatafatlı olsun sonra götür beraber yiyin. Bir şey çizebilirsin eğer yetenekliysen.
1|0
0|0
Soran
1 ay
Benden yeteneksizi yok bu dünyada Almam gerek bu yüzden
O zaman, anlamlı şeyler al, ufak ama anlamlı. Mesela şarkınız varsa birlikte dinleyip çok sevdiğiniz güzel sözlerini çerçevelettir ya da fotoğraflarınızı çerçevelettir.
Saçma Ama Erkek için hediye önerisi istedim Oyalı havlu kadına falan alinur O da çeyiz niyetine hdhdh
Görüş sahibi
1 ay
Hım o zaman dezenfektan olur mu
Soran
1 ay
Aa Şimdi anladım sen dalga geçiyorsun Piss☹😒
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
1 ay
Yok ne dalgası ya pis değilim ben 🥺🥺🥺🥺 peki saat olur mu ama dijital olanından
Soran
1 ay
Onun saatleri var Hem de çok pahalı saatler 3 4 kyk kredimi biriktirip almam gerekir Ama Ben hemen almak istiyorum
Görüş sahibi
1 ay
Yalnız dezenfektan da ciddiydim bime gelmiş hemde pille çalışıyor 130 TL anahtar maske herşeyi içine koyup dezenfekte ediyor musuz
Soran
1 ay
Allahım ya🤦🏻♀️ sinirlendirme beni Bi de bilme gelmişmiş😠
Görüş sahibi
1 ay
Ne ya cihaz elektronik param olsa hemen alırdım ya neyse ben cahilim galiba özür dilerim
Soran
1 ay
Dalga mi geçiyon hâlâ anlamadım Ayrıca 130 liran yok mu hiç
Görüş sahibi
1 ay
Neden dalga geçeyim ki tabi ki var 130 TL m ama ona verince içim acır ya yarın birgün hemen bozulursa ne olacak dimi bu arada senden özür dilerim vaktini aldım ben salak olduğum için
Soran
1 ay
Yaa kiyamam asıl ben özür dilerim seni yanlış ablacığım için sen salak falan değilsin Hadi barışalım 🌺♥️
Görüş sahibi
1 ay
Yok sen kırmadın ki ben özür dilerim kendi ozendigim şeyi seninde arkadaşına alabileceğini sandım ya da hoş olacağını kusmedik ama güzel kalbin için çok teşekkür ediyorum
Soran
1 ay
Tamam O zaman🥰
Görüş sahibi
1 ay
İnşallah en güzel olan hediyeyi bulur ve de alırsın inanıyorum buna
Soran
1 ay
Bi çıksana gizliden yazcam sana
Görüş sahibi
1 ay
Olur çıkayım
Görüş sahibi
1 ay
Bu arada özür dilerim telefonda konuşuyordum bakamadım biraz geç oldu çıkmam gizliden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
66Benden yeteneksizi yok bu dünyada
Almam gerek bu yüzden
O zaman, anlamlı şeyler al, ufak ama anlamlı. Mesela şarkınız varsa birlikte dinleyip çok sevdiğiniz güzel sözlerini çerçevelettir ya da fotoğraflarınızı çerçevelettir.
Peki sence ne alabilirim
Aslında düşününce saat çok seviyor
Ama zaten var almam saçma olur
Hobi de yok galiba
Saçma Ama
Erkek için hediye önerisi istedim
Oyalı havlu kadına falan alinur
O da çeyiz niyetine hdhdh
Hım o zaman dezenfektan olur mu
Aa Şimdi anladım sen dalga geçiyorsun
Piss☹😒
Yok ne dalgası ya pis değilim ben 🥺🥺🥺🥺 peki saat olur mu ama dijital olanından
Onun saatleri var
Hem de çok pahalı saatler
3 4 kyk kredimi biriktirip almam gerekir
Ama Ben hemen almak istiyorum
Yalnız dezenfektan da ciddiydim bime gelmiş hemde pille çalışıyor 130 TL anahtar maske herşeyi içine koyup dezenfekte ediyor musuz
Allahım ya🤦🏻♀️ sinirlendirme beni
Bi de bilme gelmişmiş😠
Ne ya cihaz elektronik param olsa hemen alırdım ya neyse ben cahilim galiba özür dilerim
Dalga mi geçiyon hâlâ anlamadım
Ayrıca 130 liran yok mu hiç
Neden dalga geçeyim ki tabi ki var 130 TL m ama ona verince içim acır ya yarın birgün hemen bozulursa ne olacak dimi bu arada senden özür dilerim vaktini aldım ben salak olduğum için
Yaa kiyamam asıl ben özür dilerim seni yanlış ablacığım için sen salak falan değilsin
Hadi barışalım 🌺♥️
Yok sen kırmadın ki ben özür dilerim kendi ozendigim şeyi seninde arkadaşına alabileceğini sandım ya da hoş olacağını kusmedik ama güzel kalbin için çok teşekkür ediyorum
Tamam O zaman🥰
İnşallah en güzel olan hediyeyi bulur ve de alırsın inanıyorum buna
Bi çıksana gizliden yazcam sana
Olur çıkayım
Bu arada özür dilerim telefonda konuşuyordum bakamadım biraz geç oldu çıkmam gizliden
Bir de mesaj kutunu ac
Ya takip atabilirsin de