Ayyy ayyy yine geliyor gelmekte olan 😂 Sevgililer gününde kimler Yıldız Tilbe gibi acepp🥰 Bu sevgililer günün de ne alacağım diye başladım şimdiden düşünmeye tabi yıllar geçince insan ne alacak onuda bulamıyormuş 😂 Evet çok güzel fikirlerinizi bekliyorum 😀 Kimler sevgililer gününde neler alacak ya da birşey bekliyor mu?
THATMAN | Alışveriş & Hediyeler konusunda 684 görüş paylaştı.
Fenomen
1 gü
:) sevgilim yok ama benim için değerli biri var acaba alsam mı diye düşünüyorum. Alırsam şık bir saat düşünüyorum bakalım.
2|0
0|0
Delirttiniz0beni | Alışveriş & Hediyeler konusunda 195 görüş paylaştı.
Fenomen
1 gü
Benlik sorun yok sana kolay gelsin balım.😄😄🦋
1|1
0|0
Dalinlivotka | Alışveriş & Hediyeler konusunda 53 görüş paylaştı.
Yoda
1 gü
Hola💙🎈 Mood budur.⬇️https://www.youtube.com/embed/0mePOswvDFESevgililer günü yine gelirken herkes ayrı bir panikken, ay ortasında cepler delikken çiçekçi abla gülerken kokudan hediye olur mu, mumlu yemek doyurur mu? Ya aç kalırsın ya ödül alırsın iade farkı yok mu? Emojiler kalpli yazışmalar, kıymetli. Peluş ayıymış, kalpli balonmuş hiç almasak olur mu? Al sana 14 Şubat , Timeline'ın haline bak! Her fotoda ayrı tad, gösteriş olsun maksat. 1,2,3,4 tamam, daha da kutlayamam. Aşkı da yalnızlığı da bir güne sığdıramam. Her sene 14 Şubat atlatamazsın rahat, her fotoda aynı kalo, gösteriş olsun maksat 1, 2, 3, 4 kere denedik olmadıişte! Sevgililer Günü'nde çare Yıldız Tilbe!
Selam yalnızlık biz geldik. Valla o olsun tanrının bana en büyük hediyesi onu bana vermesi olur gerisi kafi.
Muhtemelen olmayacak çünkü önemsemiyorum, çünkü Kadına o günü beklemesini öğretmek istemiyorum, çünkü sevdiğim Kadın her an için değerlidir, çünkü birilerinin belirlediği değil istediğim an hediye vermek istiyorum, çünkü bana samimiyetsiz geliyor.
Hediye alacağım biri olmadığı için no problemo. Hem ben böyle özel günleri çokta sevmiyorum, herkesin yaptığını yapan biri ilgimi çekmiyor. Bir gün değil her gün kutlamak varken neden bir gün kutlayalım ki.
İlla sürüye mi ayak uyduracaz? Hediye almak için 14 şubatı mı bekleyecez? İçinizden geliyorsa gidin hediye alın küçük sürprizler yapın. Hayat, 14'ünü bekleyecek kadar uzun olmayabilir.
Ben niye alıyorum ki birazda beni düşünsünler banane 😇😇 sevgililer günü tarzı günleri sevmiyorum 😏 çünkü bana hediye alan yok kutlayan yok bu yüzden özel. gunlere uyuz oluyorum
1|0
0|0
semxsem | Alışveriş & Hediyeler konusunda 220 görüş paylaştı.
Guru
1 gü
Boşver sevgililer gününü bugün eşimin doğum günü akşam koşturmacam var
Bence sevgilin sporla ilgilenen biriyse sporla ilgili bir hediye olabilir ya da fanatikse formasını alabilirsin erkekler bayılırlar böyle hediyelere ben Trendyoldan söyle bisey almayı düşünüyorum ya da sihirli kupa linkini bıraktım bak istersen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
6342Mood budur.⬇️https://www.youtube.com/embed/0mePOswvDFESevgililer günü yine gelirken herkes ayrı bir panikken, ay ortasında cepler delikken çiçekçi abla gülerken kokudan hediye olur mu, mumlu yemek doyurur mu? Ya aç kalırsın ya ödül alırsın iade farkı yok mu? Emojiler kalpli yazışmalar, kıymetli. Peluş ayıymış, kalpli balonmuş hiç almasak olur mu? Al sana 14 Şubat , Timeline'ın haline bak! Her fotoda ayrı tad, gösteriş olsun maksat. 1,2,3,4 tamam, daha da kutlayamam. Aşkı da yalnızlığı da bir güne sığdıramam. Her sene 14 Şubat atlatamazsın rahat, her fotoda aynı kalo, gösteriş olsun maksat 1, 2, 3, 4 kere denedik olmadıişte! Sevgililer Günü'nde çare Yıldız Tilbe!
Selam yalnızlık biz geldik.
Valla o olsun tanrının bana en büyük hediyesi onu bana vermesi olur gerisi kafi.
Size de saygı duyuyorum.
Neyse sevgilim falan yok zaten :)
Pastamı çiçeğimi hediyemi aldım şans dileyin beğensin
Bir başak burcu her şeyi önceden planlamalı ve hazırlamalı :)
Ama zamanında
Sevginin günü olmazki.
Hayatımda almadım
Alma annem en güzeli derdi çok:)
Annen iyi söylemiş 👍