bende trendyoldan almıştım. Benim bildiğim kulaklıkların paketi açıldığı zaman iade edilemiyor, kulaklara taktığımız için pislenme, mikrop kapma gibi şeyler söz konusu olduğundan almıyorlar
Benim i18 bende iade düşünüyorum ama biri almazlar dediler
Görüş sahibi
2 gü
şansını dene iadeyi kabul etmezlerse zaten geri gönderirler birdahada iyice araştırıp yorumları okuyarak almanı tavsiye ederim çünkü çok fazla çakmanında çakması ürünler var iyi geceler :)
uzaylı_tony | Alışveriş & Hediyeler konusunda 74 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
17Hayır neden sordun
Oynuyosan bi oyun var da onu beraber oynayalım dicektim.
Ve diğer online alışveriş siteleri
Tamam teşekkür ederim :)
Evet
Maalesef ucuz olanlarda sık rastlanan bir sorun. En azından markası düzgün bir seçim yapmanız iyi olurdu.
Haklısınız daha önce birilerine sormalıydım
Neyse ki aşırı pahalı değiller
Değil de sinir oldum ya
Orijinal değil
orjinal değilse hiç bir şey yapamazsın maalesef. İade edebilirsen et, ben iade etmek istedim almadılar
Trendyoldan aldığım için kabul ederler
bende trendyoldan almıştım. Benim bildiğim kulaklıkların paketi açıldığı zaman iade edilemiyor, kulaklara taktığımız için pislenme, mikrop kapma gibi şeyler söz konusu olduğundan almıyorlar
Aaa öyle mi ilk defa sizden duydum inşallah öyle bir şey olmaz ya
sen yine de bir dene :)
Denicem teşekkür ederim
👍
Gomax
İadeye yolla ben xaiomi almıştım memnunum değiştirebilirsin
Orijinal değil
o zaman normal çünkü bendede vardı max 2 saat dayanıyordu
Ben daha kullanmadan kulaklığı açalı 5 dakikayken 70 den 50 düşüyor
marka ne
Gomax
hmm... ben i11 kullanmıştım geri iade ettim trendyola 1 hafta geçmesine rağmen aldılar onuda alırlar bence
yani iade etmeyi dene
Benim i18 bende iade düşünüyorum ama biri almazlar dediler
şansını dene iadeyi kabul etmezlerse zaten geri gönderirler birdahada iyice araştırıp yorumları okuyarak almanı tavsiye ederim çünkü çok fazla çakmanında çakması ürünler var iyi geceler :)
46 lira
airpods dedigin 400-500 lira civarı sen 46 liralık airpodsdan ciddi anlamda şarjımı bekliyosun :D
Bir arkadaşım daha aldı ama 2 3 senedir kullanıyor ve çok memnun fiyatına bakmıyor bazı ucuz ürünler daha kaliteli olabiliyor
ucuz maller kaliteli oluyor kısmına gerçekten inanıyor msun?
Evet ucuza aldığım mal var ve hala kullanıyorum ve az önce de örnek verdiğim gibi arkadaşımda aldı ve hala memnun
Fakirlik size neler yaşatıyor kızım dflgsdfgs
Fakirlik? Ne alaka fakir olduğumu nereden çıkardın komiksin🤣🤣
aldığım ucuz mallar dedin az önce :D fdgsdfgsdfg
Ucuz bir mal alınca fakir mi olunuyor bunu bir tek senden duyuyorum eminim ki sen donuna kadar pazardan alıyorsundur 🤣
şerefsizim bazarı en son 5 yaşımda gördüm :D
dur sana bir lakab bulalım asdasd
Peki 🤣 bazar değil bu arada pazar
ahahahaha artis ne arar la bazarda fukara sümüğü :D