Biz iç giyim satışı yapıyoruz İnternet üzerinden. Ve bu tarz ürünlerde paket yapıyoruz. Yani belli olmuyor. Varsa merak ettiğiniz, almak istediğiniz nodel tarz vs yardımcı olmak isterim
1|0
0|0
Soran
1 ay
Ben de trendyoldan bilindik mi markadan alacağım ama iç giyim üzerine değil. Bu yüzden emin olamadım belli olmayacak şekilde paketlerler mı sizce?
Biliyorum ama ben evde yokken başka bi yere bıraktırıyorum. Direkt sadece kargo paketine koyarlarsa diye korkuyorum. umarım dediğiniz gibi özel paketleri vardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
315Varsa merak ettiğiniz, almak istediğiniz nodel tarz vs yardımcı olmak isterim
Ben de trendyoldan bilindik mi markadan alacağım ama iç giyim üzerine değil. Bu yüzden emin olamadım belli olmayacak şekilde paketlerler mı sizce?
Kutu içine atıyorum. O kutuyu da kargo poşeti ile paketliyorum.
Kimisi normal istiyor, kimisi de paket istiyor.
Ayrıca belli olsada bir şey olmaz. Takma kafana
bilindik mi markadan alacağım ama iç giyim üzerine değil. Bu yüzden emin olamadım belli olmayacak şekilde paketlerler mı sizce?
Sıkıntı etme senden BASKASI bilmiyor gelen paketı
Biliyorum ama ben evde yokken başka bi yere bıraktırıyorum. Direkt sadece kargo paketine koyarlarsa diye korkuyorum. umarım dediğiniz gibi özel paketleri vardır
Kutuyla geliyor ve ıcınde ne oldugunu getrn bile bılmıyor
Teşekkür ederim 🤗
Rice edrm
Trendyoldan bilindik mi markadan alacağım ama iç giyim üzerine değil. Bu yüzden emin olamadım belli olmayacak şekilde paketlerler mı sizce?
Emin misinn? bilindik mi markadan alacağım ama iç giyim üzerine değil. Bu yüzden emin olamadım belli olmayacak şekilde paketlerler mı sizce?
Olmaz diyorsam olmaz üzerinde ne olduğu dahi yazmaz emin olabilirsin