Hani dudak yeme hastalığı vardır ya aslında bende o yok ama dün nedense dudağımda ısırdığım bi yeri daha çok dilimle oynamaya dişimle koparmaya başladım (daha önceden dudak yiyen biri değilim) o kadar kemirmişim ki içe doğru küçük bi boşluk oluştu sanki bi parçası kopmuş gibi dudağımın dilimle hissedebiliyordum sonra gece yattım sabah kalktım dudağım şişmiş dudağın içindeki yara dudağımı görülebilecek seviyede şişirmiş bu yara nasıl geçer? Yara dediğim de işte bu kazıdığım yer nasıl düzelir? İnternette hiç bi bilgi yok bunu yapan tek salak ben olmalıyım herhalde :(
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
35Çok şükür öyle bi problemim yok ilk defa başıma geldi eskiden de tek tük ısırırdım içini artık hiç ellemeyeceğim tek istediğim bu yaranın dudağın içindeki boşluğun her neyse işte kapanması
Gerçekmiş meğer. Dudağımın iç kısmı yarık gibiydi hep aynı yeri kemirmemek gerekiyormuş. Ama şimdi o boşluk gibi olan yer kapandı dudağım kocaman şiş oralar beyaz su toplamış gibi duruyor galiba doku kendi kendini iyileştirmeye çalılıyor
Hiç böyle yara yapacak kadar yedin mi? Geçti mi sonra? Bende hafif hafif ısırırdım ama hiç daha önce böyle ciddi yara olacak kadar olmamıştı
Yara oldu hemde baya oldu da gecti tuz flan denk geldimi yakıyor yalnz 😂😂 snra pisman olyomda yine yapyom
Yok yaa bende hastalık değil ilk defa oldu normalde arada bir olurdu canım sıkıldığında filan. İlk defa yara yapacak kadar ilerledi
Emin misin faydalı olur mu dudak yarasına?
Uçuk falan cıkarsa affetmez. Eminim tabi ki biraz yakar ama kurutuverir kısa sürede.
Ya işte sıkıntıdan boşluktan dudak kemiriyordum hep aynı yeri yapınca da iyice boşluk oldu dudak kanserini tetikler filan diyorlar korkuyorum