Almanya'da temelli kalmak hakkında bilgisi olan?

Oraya gidip biriyle evlenip kaç sene evli kalmak gerekiyor oturum alabilmek için. Bide oturumu alırken ya da evlenirken almanca bilmek gerekirmi?


0|0
0|1

Kızlar Ne Diyor 0

Kızlar görüş yazmamış.

Erkekler Ne Diyor 1

  • 5 yıl.. evt bilmen gerekli

    0|0
    0|0
Yükleniyor...