Bilmeceler güzel mi akşam akşam koptum?

1. "Annen Açar, Baban Sokar"

Cevap:Ceket
2. "Kafası Yuvarlak, Beli İnce; Hoşuna Girer Ağzına Girince"

Cevap: Kaşık
3. "Yassı Yatar, Uzun Sürter. Arlarında Bir İş Biter"

Cevap: Oklava ve hamur
4. "Yazın Yersin Yaşını, Kışın Yersin Başını"

Cevap: Soğan
5. "Girerken Sert, Çıkarken yumuşak Olan Şey"

Cevap: Çaya batırılmış bisküvi.
6. "Parlaktır Kel Başı, Gelip Gittikçe Akar Yaşı"

Cevap: Dolma kalem
7. "Soktum doldu, Çektim Soldu"

Cevap: Çorap
8. "Ağzına Girer Kıllı Kıllı"

Cevap: Diş Fırçası
9. "Oturdum Önüne, Uydurdum Deliğine"

Cevap: Anahtar
10. "Gel Bize, Koyayım... 'ne"

Cevap: Minder
11. "Kıllıdır Sarkar, Okşayınca Kalkar"

Cevap: Kedi kuyruğu
12. "Dört Ayaklı, ... 'e Meraklı"

Cevap: Sandalye
13. "Kıllı Ağzını Açtı, Kılsız İçine Kaçtı"

Cevap: Çorap


0|0
1|5

En İyi Erkek Görüşü

En İyi Kız Görüşü

  • Bunlari okuyup fesatca dusunmeyen yoktur bence 😄

    0|0
    0|0

Erkekler Ne Diyor 4

Kızlar Ne Diyor 0

Kızlardan En İyi Görüş seçilmiş!

Yükleniyor...