Kapat

Meksika vatandaşlığı hakkında bilgisi olan var mı?

Meksikada vatandışlığı nasıl almak mümkün, bilen var mı?


0|0
14

En İyi Erkek Görüşü

  • Sınırı geçince FBI bir şey yapamıyor.

    0|0
    0|1
    • Vatandaş olmanın yolları ne?)

En İyi Kız Görüşü

  • En az 5 yıl Meksika da yasamış olman gerekir ve İspanyolca bilmen gerekir tabi, daha sonra bazı belgelerle vatandaşlığa başvurabilirsin ama yanıtları 2 yıla kadar sürebiliyor.

    0|0
    0|0

Senin görüşün var mı?

0/2000

Gönder

Erkekler Ne Diyor 3

  • İyice spamlaştırdın konuyu , yakında bütün bu anlamdaki soruların kaldırılabilir

    0|0
    0|0
  • 5 yıl en az ülkede yaşamak gerekir. Ikamet belgesi gereklidir. İspanyolca konuşman gerek vatandaşlık testi için hazırlan tarihi genel kültürü vs vs

    0|0
    0|0
  • Hayır yok..

    0|0
    0|0

Kızlar Ne Diyor 0

Kızlardan En İyi Görüş seçilmiş, ancak hala görüşünü paylaşarak katkıda bulunabilirsin.

Yükleniyor...